![]() |
![]() | ![]() | HGHaber | HepYükle! | HGBlog | HGMail | ![]() |
| |||||||
| Server Tanıtımı Kurulu Serverlar Tanıtım Bölümü
* Tanıtım yapmadan önce mutalaka Server Tanıtım Kurallarını okuyunuz... |
HepGeL'deki 95.130.172.122 /// 7/24 online //// eFeKO /// SERVER DETAYLI TANITIM İCERİ tartışma konusu Knight Online Private Serverlar kategorisindeki Server Tanıtımı forumunda bulunmamaktadır.
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| ||||
95.130.172.122 /// 7/24 online //// eFeKO /// SERVER DETAYLI TANITIM İCERİ SERVER İP :95.130.172.122 KOPANEL :95.130.172.122 83 lvl sikilleri çalışmaktadır her jop eşittir npc ler armalıdır kendim ekledim onu da 100 np sembolu vardır sorunsuz çalışır karali karesiz * 83 LvL * HAZIR İTEM HAZIR STAT HAZIR LVL * Oto master. * Exp Bug -Np Bug-Para Bug Vb Giderildi. * Oto Üyelik. * Exp-Np-Trina-Para Bug Fix.! * Oto Krallık Sistemi ve 1500 Np Aşagısı Oy Kullan***yor.! * Sınırsız pot * En iyi düpe check. * Weight var. * CSW %100 Fix. (CasTLe War) Savaşı Fix Sorunsuz... * Savaşlar %100 Fix. PELERİN GİRİŞLERİ KAPATILDI ATLAR ESLANT DA * 2 adet Bifrost(2Adet Bifrost Eklidir (shadowosman) * Bi-Frost townda guard towerlar ekli. * Guard towerlar 1.5-2K arası vurur. * SH Kullananlar oyuna giremez. * 83 Skilleri ekli ve Tüb Joblar Eşit * Tüm skiller eşit. * Archer skilleri sorunsuz. * Forgetten Temple sorunsuz. * IlIlIIlllIIl gibi charlar açılamaz. * Krallık %100 Fix. * Krowaz dominion ekli. * Bi-Frost townda guard towerlar ekli. * Irk transfer sorunsuz. * Master 20 Skilleri aktif. * Rebirth sheller ekli. * Satanism itemleri ve monsterları ekli. * Exceptional itemler ekli. * Exp ve Hp bug fix. * Armor ve Weapon Enchant scrollar ekli.Sundreas dan çekilebilir. * Irk seçme ekranı fix. * Prize komutu %100 Fix. * Kral komutlari %100 Fix. [Sadece HepGeL üyeleri linkleri görebilir.. HepGeL'e üye olmak için tıklayınız...] [Sadece HepGeL üyeleri linkleri görebilir.. HepGeL'e üye olmak için tıklayınız...] [Sadece HepGeL üyeleri linkleri görebilir.. HepGeL'e üye olmak için tıklayınız...] [Sadece HepGeL üyeleri linkleri görebilir.. HepGeL'e üye olmak için tıklayınız...] [Sadece HepGeL üyeleri linkleri görebilir.. HepGeL'e üye olmak için tıklayınız...] [Sadece HepGeL üyeleri linkleri görebilir.. HepGeL'e üye olmak için tıklayınız...] [Sadece HepGeL üyeleri linkleri görebilir.. HepGeL'e üye olmak için tıklayınız...] |
![]() |
| Etiketler |
| 7 or 24 , detayli , efeko , içeri , online , or or or , or or or or , or or or , or or or or , server , tanitim , İcerİ |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |