![]() |
![]() | ![]() | HGHaber | HepYükle! | HGBlog | HGMail | ![]() |
| |||||||
| Genel Paylaşımlar Private Serverlarala ilgili genel paylaşımlar bölümü. |
HepGeL'deki Private Serverlerde Afk oLarak Exp Kasma ! tartışma konusu Knight Online Private Serverlar kategorisindeki Genel Paylaşımlar forumunda bulunmamaktadır.
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| ||||
Private Serverlerde Afk oLarak Exp Kasma ! Bende yeni fark ettim arkadaşlar. Öncelikle Archery olmalısınız. 75 de mi ne fast archery die bi skill açılıyor. O skill ne mp harcıyor nede ok. Üstelik seri. Msn koxp yaparak rahatca kasılırsınız ![]() İyi Forumlar..
__________________ Cimbom Is Best ![]() [Sadece HepGeL üyeleri linkleri görebilir.. HepGeL'e üye olmak için tıklayınız...] ![]() |
| ||||
| Dostum Pvp ' de Böyle Şeylere İhtiyac Yok Ama Genede Tşkler =) bilgi için ..
__________________ [Sadece HepGeL üyeleri linkleri görebilir.. HepGeL'e üye olmak için tıklayınız...] |
| ||||
| Zor sw diye birşey var
__________________ Cimbom Is Best ![]() [Sadece HepGeL üyeleri linkleri görebilir.. HepGeL'e üye olmak için tıklayınız...] ![]() |
| ||||
| Zor Sw Diye Bişey War Ama Coqunda Okcu Sikilleri Fix Dikkatini Cekerim =)
__________________ [Sadece HepGeL üyeleri linkleri görebilir.. HepGeL'e üye olmak için tıklayınız...] |
| ||||
| Adı üzerinde çoğunda Yani fix olmayanlarda var mesela benim oynadığım server
| ||||
| Tamam Paylaşım İçin Genede Tşkler =) Dostum
![]() |
| Etiketler |
| afk , exp , kasma , olarak , private , serverlerde |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |