![]() |
![]() | ![]() | HGHaber | HepYükle! | HGBlog | HGMail | ![]() |
| |||||||
HepGeL'deki ProBot v1802 - KO Kapat Fix. - RPR - Auto Party - Priest - WallHack - No TPT tartışma konusu Koxp & Tbl & Bug (USKO) kategorisindeki Eski (Arşiv) Koxp & Tbl & Bug forumunda bulunmamaktadır.
| | Seçenekler | Stil |
| ||||
ProBot v1802 - KO Kapat Fix. - RPR - Auto Party - Priest - WallHack - No TPT Download / İndir : 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir ProBot_v1802-HepGeL.rar Virüs Taratma Sonuçları : Virustotal. MD5: 4b6b650e18c3a84263c06cb60569ed2f Trojan.Dropper.Gen TR/DelFiles.360448 Win32.Flooder.IM.VB. PRoBoT V1802 KULLANIM KILAVUZU Ko Kapat hatasi Fixlenmistir.[Snd fonk. Sabit] 1. ADIM:Normal Launcher oyuna giriniz.. 2. ADIM roBot açin starta basin.Oyunda ID Pass Yazin.. 3. ADIM:Hata alirsaniz.Tekrar Oyuna girin.ProBotda starta basin 4. ADIM:Hata almayana Kadar devam edin.Hata Almiyorsaniz tamam demektir. RpR Için; 1. ADIM:Rpr Yapacaginiz Npc'nin Yanina gidin.(Yakinlasin) 2. ADIM:1 Kere Rpr yapin.Probottaki "Kayit" a tiklayin. 3. ADIM:Kasilacaginiz Slota gidin. Atak ayarlarini yapin.Atak baslatin. 4. ADIM robat'taki Rpr yi tiklayin. Tamamdir.[Tradeyi Kapayiniz.] Eger baska slota gidecekseniz.Rpr'yi tiklayin. Ayni islemleri tekrar edin. Önemli: Rpr yapmasi için Ekran çözünürlügü 1024x768 ve Ko ekranin açik olmasi gerekir. Sorunlar ve Çözümleri: Can't Hook Direc Input: -Windows\System32'den dinput8.dll'yi KnightOnLine klasörüne kopyalayın. Can't Get Process Handle: -PRobot u, administrator olarak çalıştırı, UAC'ı kapatın belki işe yarayabilir. (Vista) Prokoxp isim degişikligine gitmiştir. Yeni ismi ProBot'tur.
__________________ Sorup durmayın, sabit konu alanı dolu ! Şehinşah A.K.A Hasan Sabbah & Keişan [Sadece HepGeL üyeleri linkleri görebilir.. HepGeL'e üye olmak için tıklayınız...] |
| Etiketler |
| auto , fix , kapat , ko , party , priest , probot , rpr , tpt , v1802 , wallhack |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |